keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Häivähdys joulun tuoksua


Miespuolinen ilahdutti minua tuomalla kaupasta glögiä, eikä mitä tahansa tusinajuomaa, vaan Hommanäsin glögiä. Ei keinotekoisia aromeja tai lisäaineita, sopivasti sokeria ja paljon makua. Kerrassaan ihanaa.

Mitään ilmaista hupiahan tämä ei ollut, puolen litran valmisjuoma maksoi kuulemma jotain viitosen hujakoilla. Mutta, kyseessä on laadukas pientuottajan tekemä tuote. Silloin olen siitä valmis maksamaan, jotta jatkossakin massiiviselle elintarviketeollisuudelle on vaihtoehtoja. Ja varsinkin, kun ei ihan aina jaksa alkaa itse turaamaan. (Nii-in, välillä laiskottaa...) Kerrassaan ihana tuliainen joulun ajan kyläreissuille! Ja jos itse haluaa glögin maustelientä keitellä vaikka valmiiksi, niin tässä viime vuoden versio.

Hommanäsin glögiä voi terästää oman makunsa mukaan vaikka punaviinillä tai tilkalla vodkaa tai konjakkia. Jos sellaista kaipaa ja pikkujoulun menojalkaai vipattaa!

Ja tämä kirjoitus ei muuten ollut maksettu mainos. Siellä ja täällä blogistaniassa on ollut tunteita kuumentavaa keskustelua bloggaajien saamista ilmaisista tuotenäytteistä ja niistä kirjoittamisesta. Minun puolestani kukin saa kirjoittaa blogiinsa mitä tahtoo ja niin paljon kuin haluaa. Jos joku saa ilmaisia näytteitä niin sehän on mukava juttu. Kirjoittakoon niistä mitä haluaa, jos kirjoittaa. Nämä jutut blogeissa, niin reseptiti, tuotearvostelut kuin ravintolakritiikkikin ovat aina subjektiivisia, se kannattaa muistaa. :)