maanantaina, tammikuuta 13, 2014

Hyvä meininkiReilun kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen lienee ihan oikeutettua kysyä, että mikä boogie?

No, onneksi on hyvä boogie! Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tällä kertaa se menee enempikin niin, että uusi vuosi ja uudet maisemat. Elämä on heittänyt hieman isompaa häränpyllyä, keittiö, kattilat ja viinikaappi ovat muuttaneet Varsinais-Suomeen.

Joulukuu oli muutto- ja matkailupainotteinen, ruokahuolto ulkoistettua ja muuten hyvin minimalisoitua. Joulunpyhät saatiin nauttia valmiissa pöydissä. Matkat suuntautuivat Tallinnaan ja Pariisiin. Aivan häkellyttäviä ravintolakokemuksia ei tällä kertaa osunut makuhermoihin, painopiste oli leppoisassa oleilussa ja aikatauluttomuudessa, ei ravintolasta toiseen juoksemisessa tai muiden ruokaelämysten metsästyksessä.

Tallinnasta mieleen jäi Neh, joka osoittautui pienehköksi pettymykseksi, F-Hoone puolestaan oli mukavan mutkaton ja maukas sekä erittäin edullinen. Pariisista mieleenpainuvin elämys oli Moulin Rouge, emme todellakaan syöneet, mutta kippistelimme samppanjaa historiallisessa miljöössä paljettien kimaltaessa ja höyhenien pölistessä. Ennakkoluuloni turisteille halvalla ja huonosti tehdystä ylihinnoitellusta tissienheilutusesityksestä osoittautui ihan vääräksi, onneksi! Pariisiin haluaa palata yhä uudelleen, varsinkin kun en saanut pöytää monien hehkuttamasta Pohjois-Afrikan herkkuja tarjoavasta Le 404:sta
 
Respetien pariin yritän palata pikimmiten. Lähdinkin jo mukaan somen Mutti-huumaan, rohmusin Muttia peräti 2 purkillista läheisestä S-marketista ja tein soosit, oikein appelsiinin kuorella maustaen. Ei hassumpaa, mutta hieman hassua on taas tämä hässäkkä aiheen ympärillä. :)