tiistaina, syyskuuta 24, 2013

Parempi turkuburgeriTurkulaisista hampurilaisista tulee yleensä mieleen Hesburger. En oikein perusta kyseisistä purilaisista, liikaa sooseja ja sörsseliä minun makuuni. Mutta nyt löytyy turkuburgeriravintola, josta minäkin pidän: Sloppy Joe!

Taustoista sen verran, että Sloppyn ravintoloitisjat Sanna  ja Monte Dahl perustivat aikoinaan Tampereelle Hella ja Huone-nimisen ravintolan, jossa itsekin olen nauttinut ikimuistoisen illallisen sisareni valmistujaisten kunniaksi. Sittemmin H&H siirtyi Arto Rastaalle ja Sanna ja Monte päätyivät Turkuun ja avasivat kaupunkiin ranskalaisbistron. Ilmeisesti turkulaiset eivät oikein lämmenneet Ranskan herkuille, joten konseptia muutettiin. Heinäkuusta lähtien Porcin tiloissa on toiminut Mex-Cal meininkinen Sloppy Joe.

Listalla on burgereita, meksikolaismakuja, hot dogeja, pirtelöitä ja muita Ameriikan herkkuja. Ja mikä parasta, ruoka tehdään itse tuoreista raaka-aineista, ei kilise mikrot, ehei. Maut ovat freesejä, juomalistalla niin viinejä, oluita kuin coca-colaa lasipullossa. Palvelu on ystävällistä ja mutkatonta, tunnelma lunki. Ja hinnat kohdillaan!

Että menkää ihmiset ja tulkaa iloisiksi ja kylläisiksi. Joe on auki myös lounasaikaan ja sapuskaa voi tilata myös mukaan.


Sloppy Joe West Coast Grill
Martinkatu 3, Turku
www.sloppy.fi