tiistaina, huhtikuuta 16, 2013

Kolmen Kaverin Jäätelö


Tietokonetumpeloin muutamat reseptit, muunmuassa munakoiso-tomaatti-savulammaspastan jonnekin bittitaivaaseen. Kuvia siis on, mutta ei reseptejä. Niinpä seuraakin siis jäderapo.

Kampin K-Marketin pakastealtaasta silmille pomppasi uusi jätskimerkki Kolmen Kaverin jäätelö. Puolimaratonin läheisyydestä huolimatta lankesin ansaan Onneksi paketti oli kuitenkin vain puolen litran kokoinen.

Kardemummafanina valikoin ostoskoriin mustikka-kardemummajäätelön, joka tempreoitui sopivasti kotimatkan ajan. Kotosalla kipot ja jätskikauha esiin ja makuraati pystyyn.

Tykkäsimmekö? No kyllä, mutta. Maku ja koostumus oli sangen täyteläinen, jälkimaku todella imelä. Jollain tavalla tämä muistutti mustikka-piparkakkupiirasta, jossa on vaniljajätskiä päällä. Ei hullumpaa, mutta silti less is more, voisi toimia paremmin osana jälkiruokaa. Seuraavalla kerralla kokeilen mansikka-vaniljaa tai vadelma-valkosuklaata. Koska pakkohan nämä on läpi maistella!

Kolmen Kaverin Jäätelö on muuten pieni helsinkiläinen jäätelötehdas, joka tekee jätskit käsityönä, tuoreista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Jäätelöihin ei vatkata mukaan ilmaa, ne tehdään samaan tapaan kuin kotona, kermasta, maidosta, munista ja sokerista. Ja matka jäätelötehtaalta ruokapöytään on ainakin täällä Helsingin seudulla melkoisen lyhyt. Tuoretta jäätelöä, tätä kannatetaan!

Kolmen Kaverin Jäätelöitä saa Kampin K-Marketin lisäksi myös näistä paikoista. Saisiko kesäksi vielä jonnekin kivan jätskikiskan?

Kuva lainattu Kolmen Kaverin verkkosivuilta. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ostin jätskin ihan itse. :)

Onko joku muu jo maistellut näitä jätskejä?