keskiviikkona, tammikuuta 23, 2013

Riistaa rullalle


Joskus elämä vaan on, yhtä kiirettä ja hoppua. Onneksi viikonlopun ei-niin-täydellinen routapaisti porosta pelasti tiistai-illan ja muuntautui varsin maistuviksi riistarulliksi. Innoitus ja resepti löytyi metsästysaiheisesta blogista Terveiset ravintoketjun huipulta.

Ei mulla tällä erää muuta. Mutta kuin että sen routapaistin teen kyllä ensi kerralla jotain muusta kuin porosta ja isommasta köntistä.
 
RIISTARULLAT

Valmiita tortillalättyjä tai ohuita rieskoja
Maitoa
Tuorejuustoa (piparjuuri tai valkosipuli käy oivasti)
Riistapalvia tai routapaistia
Rucolaa tai rucolalla höystettyä valmista salaattisekoitusta
Parmesaania lastuina

Kostuta tortillat tai rieskat kevyesti maidolla, pullasuti käy tähän hommaan mainiosti. Voitele lättyset tuorejuustolla. Lisää päälle täytteet, kääräise rullalle ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Syö.