perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Prinssillinen tee


En ole yltynyt hankkimaan 54 kiloa pastaa, mutta sitä vastoin ostin aika hillittömän hintaista teetä. Tunnustan, että maksoin mutisematta yli 12 euroa paketillisesta (20 pussia) pussiteetä.

Stockan herkusta tarttui matkaan Kusmin Prince Wladimiria, joka on kyllä pussiteen aatelia tai oikeastaan todellinen kuninkaallinen! Musliinikankaisessa pussissa on ihan oikeita teelehtiä, ei mitään purua. Paketissa annetaan ohjeet veden lämpötilasta ja haudutusajasta. Ja se maku, ei yhtään kitkerää tai karvasta! Kiinalainen musta tee on maustettu muun muassa bergamotilla, sitruunalla, greipillä ja mausteilla. Eilinen aamukahvikin vaihtui olosuhteiden pakosta teehen, mutta prinssillisen teekupillisen jälkeen ei maitokahvin missaaminen harmittanut yhtään.
 
Kusmi-teetä saa ainakin muutamaa laatua Helsingin Stockan Herkusta. Sitä voi toki ostaa myös Kusmin omasta verkkokaupasta, mutta rahtikustannukset ovat aika isot. Eli kimppatilauksia suositellaan, ellei sitten ota edellä mainitusta pastan tilaajasta esimerkkiä ja anna mopon karata käsistä ihan rauhassa. :) Paras vinkki on kuitenkin siskoltani, jonka myötä olen muuten Kusmin pauloihin päätynytkin. Hän on rahdannut Kusmia Tallinnan retkiltä. Sisko, shoppivinkkiä saisi laittaa tuonne kommenttilootan puolelle, kiitos!

Ai niin, ja se ensimmäinen Kusmi-suosikkini on Anastasia. Kashmir-Tchain kanssa olen vielä vähän tutustelulinjoilla.

Sijoita siis itseesi näillä pakkaskeleillä ja nauti kupillinen Kusmia. Tai ilahduta ystävää kauniilla teepakkauksella.