sunnuntaina, tammikuuta 23, 2011

Uutta fasaadia ja lukunurkka


Viidennen bloggausvuoden kunniaksi on korkea aika tämänkin blogin saada vähän uutta ulkoasua. Kyllä vaan, edellinen blogiasu oli vuodelta 2007, jolloin pystytin tämän blogin. En ole koskaan ollut mikään muodin perässä juoksija, musta ja valkoinenhan on hyviä värejä, mutta aika aikaansa kutakin. Ja nyt tulin siihen pisteeseen, että nuo ruskean sävyt vaan alkoivat tylsiä silmää.

Pientä feisliftiä siis blogille, ei mitään suurempia, koska coodaus ei ole mun alaa. Mutta aloitan nyt ainakin tällä uudella, valkoisella pohjalla, joka on minun silmääni ihasttuttavan raikas. No, sitähän valkoinen yleensä on...

Yöpöydälleni on ilmaantunut uusi kirja, joka oikeastaan majailee keittokirjahyllyssä. The Flavor Thesaurus. Uneliaan sekä myös Ahmijan suosituksesta päätin tilata opuksen, eivätkä kehuneet suotta. Tästä saa ideoita yhdistelemiseen! Ei perinteinen keittokirja vaan lukukirja. Myötäilen Annan ja Ahmijan kehuja, kannattaa tutustua. Tilasin omani ad libriksestä, sain jenkkiversion. Alkuperäisversio on käsittääkseni britti.