maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Salamahaaste sinkoaa eteenpäin!

Vaniljaa vadelmakakussa...

Kuninkaalliset kiitokset ja hoviniiaukset Prinsessakeittiön Veeralle mainiosta artisokkahaasteesta. Ollaan taas yhtä ruoka- ja makukokemusta rikkaampia ja ei varmaankaan jäänyt viimeiseksi latva-artisokan kokkailuksi.

Salama singahtaakin seuraavaksi Sillä Sipulin keittiöön Hyppysellisen ja Pastapään hoteisiin.


Haaste:

* Haastaja: Soppakellari
* Haastettu: Sillä Sipuli / Hyppysellinen & Pastapää
* Haasteen aihe: Vanilja
* Deadline: tiistai 13.5.2008
* Valmistakaa ateria tai ateriakokonaisuus, jossa tärkeässä roolissa on vanilja. Ruoka saa olla makea tai suolainen, voitte itse valita, kunhan ette käytä mitää vanilliinisokeria tai keinotekoista vanilja-aromia vaan ehtaa tankoa Vanilja on jotenkin niin maailman tutuin ja turvallisin maku, että siinä se juju juuri piilekiin!

Ilmoitelkaa, kun olette saaneet haastesapuskan tehtyä ja postattua. Haastajana sitoudun kokeilemaan reseptiänne ja arvioimaan lopputulosta julkisesti. Reseptiin saatte vapaasti poimia aineksia ja ideoita muualta, mutta laina-ajatuksista tulee raportoida hyvän tavan mukaisesti. Täysin omiaankin saapi laittaa. Outokin saa olla. Pääasia on pitää hauskaa!

Kun olette suoriutuneet tehtävästä, teillä on oikeus ja kunnia laittaa Salamahaaste eteenpäin haluamallenne blogikokille. Ennen haastamista on kohteliasta tarkistaa, että bloggaajalla on aikaa toteuttaa haaste viikon sisällä.

Tarkoitus on, että valikoitte omaan haasteeseenne sellaiset ruoka-aineet, joista todella haluaisitte jonkinlaisen purtavan tai joita haluaisitte oppia käyttämään. Teidän tulee perehtyä haastamaanne blogiin riittävästi, jotette valikoi lihaa kasvissyöjälle tai viljaa keliaakikolle. Jos raaka-aineet ovat kuitenkin sopimattomia haastetulle, tuotteet voi vaihtaa.

Haasteen ei tarvitse toteutua armottomasti vuoden jokaisena viikkona välittömästi edellisen haasteen perään, vaan välissä voi olla ainakin päiviä. Lisäksi esimerkiksi kesällä haastepallo voi pysähtyä pidemmäksikin aikaa, toivottavasti ei kuitenkaan kokonaan.

Osallistujina teiltä edellytetään korkeaa moraalia ja eettistä toimintaa.