Kuten niin monella muullakin ruokabloggailijalla myös Soppakellarissa on kesäistä "en ole kokannut mitään- problematiikkaa". Aikaa menee niin paljon kaikenlaiseen ulkona touhuilemiseen, sosialiseeraamiseen ja ulos aurinkoon on päästävä aina kun mahdollista! Keittiötouhut ovat vähän jääneet jalkoihin. Viikonloppuna sitten yleensä grillaillaan mutta aina ei kehtaa niitä grillaamuksiaan esitellä. Makkaraa, vihanneksia, kanaa tai lettuja osaa kai kuka tahansa grillata…?
Tässä kuitenkin nyt yksi grillaamus. Oli ihan piristävä kokemus. Reseptiä luurasin kesäisestä RuokaPirkasta
Mangochutneyllä maustettua broileria
500g broilerin rintafileitä
suolaa
50g voita
¾ dl mangochutneytä
2 rkl limemehua
½ tl kurkumaa
mustapippuria myllkystä
Ota kanaset huoneenlämpöön vähintään puolisen tuntia ennen grillausta. Suolaa. Sekoita rasvan joukkoon chutney, limemehu ja mausteet. Viillä fileisiin syviä viiltoja ja täytä viillot maustevoilla. Sivele pihvejä maustevoilla grillaamisen aikana. Vaihtoehtoisesti voit paistaa ne myös uunissa, 200 astetta ja 15-20 minuuttia.
Lisäkkeeksi voi grillailla kesäisiä kasviksia tai tehdä raikkaan salaatin.
Ja miten nämä kesäpäivät kuluvat niin nopeasti? Nythän on jo heinäkuu!
Tässä kuitenkin nyt yksi grillaamus. Oli ihan piristävä kokemus. Reseptiä luurasin kesäisestä RuokaPirkasta
Mangochutneyllä maustettua broileria
500g broilerin rintafileitä
suolaa
50g voita
¾ dl mangochutneytä
2 rkl limemehua
½ tl kurkumaa
mustapippuria myllkystä
Ota kanaset huoneenlämpöön vähintään puolisen tuntia ennen grillausta. Suolaa. Sekoita rasvan joukkoon chutney, limemehu ja mausteet. Viillä fileisiin syviä viiltoja ja täytä viillot maustevoilla. Sivele pihvejä maustevoilla grillaamisen aikana. Vaihtoehtoisesti voit paistaa ne myös uunissa, 200 astetta ja 15-20 minuuttia.
Lisäkkeeksi voi grillailla kesäisiä kasviksia tai tehdä raikkaan salaatin.
Ja miten nämä kesäpäivät kuluvat niin nopeasti? Nythän on jo heinäkuu!