maanantaina, marraskuuta 04, 2013

Tahtoo joulukalenterin, aikuisten joulukalenterin

 
Jossain vaiheessa suunnittelin joulukuulle samppanjaista adventtikalenteria. Joulukuun alusta jouluaattoon asti joka päivälle minipullo samppanjaa. Ah, mukava ajatus! No, Alkon valikoimasta ei löydy tarpeeksi montaa erilaista minupulloa, joten se siitä. Myös maksa ja lompakko saattavat ilahtua toteutumattomasta ideasta.
 
Päivänä muutamana seilasin taas vaarallisilla vesillä Stockan Herkun lähistöllä ja sieltä se pomppasi silmiini: Lakridsin adventtikalenteri! Pakko saada!
 
Jos laku ei innosta, niin tarjolla on myös Neuhausin, Lauensteinin, Lindtin sekä muutaman muun suklaakalentereita aikuiseen makuun. Valikoimaan kuuluu myös marspaanikalenteri, joka kuulemma oli jo hetkellisesti myyty loppuun.
 
Askartelija-paskartelija voi toteuttaa oman suklaakalenterin käväisemällä vaikka Chjokossa tai Petri's Chocolate Roomissa ja valitsemalla omat lempisuklaansa, jotka sitten askartelee kauniiseen kalenteriin. Tarjolla on kaikenlaisia puolivalmiita kalenteriratkaisuja askartelukaupoissa ja kauppojen joulukrääsäosastoilla. Ei hassumpi vaihtoehto sekään.
 
Lakridsin kalenteria saa Stockan lisäksi myös heidän verkkokaupastaan. Kuvat lainakamaa Lakrisin sivuilta.