Tänä kesänä on löytynyt uusi harrastus, melonta. Vie muuten kummasti aikaa iltaisin juurikin keittiöpuuhilta. Mutta aivan mahtavaa silti! Melontaretkellähän hyvät eväät ovat homman a ja o. Tätä pannaripizzaa tein erästä retkeä silmällä pitäen. Retki karahti tosin kiville erittäin sateisen ja tuulisen sään takia mutta pannari maistui silti. Erinomainen myös kesämökin iltapalaevästyksenä.
Ohjetta katsastelin sivusilmällä RuokaPirkasta, omaan makuun sovellettuna. Idea on ihan hauska, oikotie onneen, todella nopea ja helppotekoinen pikkusuolainen. Ei tarvitse pizzataikinaa kaulita mutta eihän tämä siis pizzaa kuitenkaan ole. Hyvää silti.
Pannaripizza
riittää 6 retkeilijälle
Pannukakku:
7 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 kananmunaa
1/2 tl suolaa
Täyte:
1 tlk (420 g) tomaatti-basilikapastakastiketta
200 g palvikinkkua
1 tölkki persikoita
2 tomaattia
1 pss homejuusto muruina
1 ps (150 g) maukasta juustoraastetta
Mustapippuria myllystä
Koristeeksi:
Rucolaa (jota kaapistani ei tosin tällä kertaa löytynyt. Mutta maistuisi varmasti oivalle!)