keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Piffiä ja parsaa


Viikko on vasta puolivälissä ja olo on vähintään perjantain tasoa... Tukka putkella on viiletetty menemään töissä ja samanlaisena taitaa meno jatkua ainakin hetken. Huomenna saa onneksi levätä, tosin ikkunanpesu kutsuisi mutta voi olla etten ole kuulevinani sen kutsua!

Nopsaksi iltaruoaksi ja juhlistamaan viikkovapaata meillä oli piffiä, parsaa ja tilkkanen viiniä. Kastikkeen virkaa toimitti oliiviöljy-valkoviinietikka-valkosipuli viritys, jota taannoisella Portugalin matkalla maisteltiin. Oma versioni vaatii vielä viilaamista, mutta eiköhän se optimikin sieltä jossain vaiheessa löydy. Simppeleitä, raikkaita perusmakuja, ei sitä ihminen muuta keskiviikkoiltaansa kaipaakaan. Parsaa tuli taas haalittua ihan huomaamattaan, puolivahingossa melkein. No, nyt se on hyvää ja ei sitä sitten heinäkuussa saakkaan.

Huomenna saa nukkua pitkään ja jos vaikka paistaisi pannukakkuja aamusella, ihanaa!