Muutama viikonloppu sitten paistoi ihanasti aurinko, vietimme rapujuhlia ja kävimme metsässä sieniretkeilemässä. Kuvat puhukoon puolestaan.
Rapuasetelma lähdössä pöytään!
Elokuun yö oli ihanan tähtikirkas, mutta silti aika pimeä.
Ja kesäparatiisisssa ei todellakaan ole katulamppuja.
Ravuttomat nauttivat alkuruuaksi Ihastuttavaa Mozzarella-avokado-salaattia. Ohje on jäänyt takaraivoon Lakeuksilta, Nannan blogista. Jaamme faniuden Antti Vahteran Ja Visa Nurmen kokkauksiin! Suosttelen liittymistä fanijengiin. :)
MOZZARELLAA JA AVOKADOA JOGURTTIKASTIKKEESSA
2 palloa bufalamozzarellaa
2 avokadoa
2 dl paksua jogurttia
1 sitruuna
2 tl sokeria
1/2 punaista chilipalkoa
1 dl basilikan lehtiä
tuoretta rosmariinia
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
Puolita avokadot, koverra liha kuorista ja pilko reiluiksi kuutioiksi. Kierittele kuutiot kulhossa 1/2 sitruunan mehussa, ettei väri lähde tummumaan.
Revi tai leikkaa mozzarella paloiksi ja asettele laakealle tarjoiluvadille. Sekoita jogurtti 1/2 sitruunan mehu ja sokeri. Maista ja säädä makuja, jos tarvetta. Levitä seos juuston päälle.
Heittele pinnalle avokadokuutiot sekä pilkotut chilit ja yrtit. Viimeistele sormisuolalla ja mustapippurilla.
Kauniit kanervan kukat. Olisin voinut kerätä näitä kuivattavaksi,
mutta päädyin vain ikuistamaan ne muitikortille.
Olen hiukan jälkijunassa tuossa villiyrttitrendissä...
Kantarellikeskittymä vai kantarellimatto? Kovin ovat kylki kyljessä.
Puolaimet. Ihanat ja inspiroivat. Juuri nyt makuhermoja kutittaisi joku
puolukkainen suklaajuttu. Mutta mikä...?