Reilun kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen lienee ihan oikeutettua kysyä, että mikä boogie?
No, onneksi on hyvä boogie! Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tällä kertaa se
menee enempikin niin, että uusi vuosi ja uudet maisemat. Elämä on
heittänyt hieman isompaa häränpyllyä, keittiö, kattilat ja
viinikaappi ovat muuttaneet Varsinais-Suomeen.
Joulukuu oli muutto- ja
matkailupainotteinen, ruokahuolto ulkoistettua ja muuten hyvin
minimalisoitua. Joulunpyhät saatiin nauttia valmiissa pöydissä.
Matkat suuntautuivat Tallinnaan ja Pariisiin. Aivan häkellyttäviä
ravintolakokemuksia ei tällä kertaa osunut makuhermoihin,
painopiste oli leppoisassa oleilussa ja aikatauluttomuudessa, ei
ravintolasta toiseen juoksemisessa tai muiden ruokaelämysten metsästyksessä.
Tallinnasta mieleen jäi Neh, joka
osoittautui pienehköksi pettymykseksi, F-Hoone puolestaan oli
mukavan mutkaton ja maukas sekä erittäin edullinen. Pariisista
mieleenpainuvin elämys oli Moulin Rouge, emme todellakaan syöneet,
mutta kippistelimme samppanjaa historiallisessa miljöössä
paljettien kimaltaessa ja höyhenien pölistessä. Ennakkoluuloni
turisteille halvalla ja huonosti tehdystä ylihinnoitellusta
tissienheilutusesityksestä osoittautui ihan vääräksi, onneksi!
Pariisiin haluaa palata yhä uudelleen, varsinkin kun en saanut
pöytää monien hehkuttamasta Pohjois-Afrikan herkkuja tarjoavasta
Le 404:sta
Respetien pariin yritän palata pikimmiten. Lähdinkin jo mukaan somen Mutti-huumaan, rohmusin Muttia peräti 2 purkillista läheisestä S-marketista ja tein soosit, oikein appelsiinin kuorella maustaen. Ei hassumpaa, mutta hieman hassua on taas tämä hässäkkä aiheen ympärillä. :)