En ole tainnut oikein koskaan päästä kärryille Uuden Vuoden juhlinnan nakit ja perunasalaatti-perinteestä. Minua saa sivistää tässä asiassa, mieluusti! :)En yrittänyt ymmärtää sitä edes vuonna 2012 ja päädyimmekin nauttimaan aattoiltana vasikkatartaria paahdetun leivän ja vihreän salaatin kanssa. Puolta yötä ja samppanjaa odotellessa laseihin kaadettiin australialaista Logan Weemala pinot noir-viiniä.
Tällä kerralla tartarpihvit toteuttiin tällä linkin takaa löytyvällä Anthony Bourdainin-reseptillä, joka tosin ei nyt ihan 100% vakuuttanut. Itse tykkään hieman terävämmästä ja mausteisemmasta tartarista. Konjakki oli silti aika veikeä lisämauste.
Logan Weemala pinot noir oli hyvinkin kevyt, marjaisa ja oikein miellyttävä. Toisaalta viini oli ehkä turhankin neutraali, mutta pinoteissa "less is more-sääntö" pätee hyvin. Aion kyllä antaa tälle viinille toisenkin mahdollisuuden.
Näihin kuviin ja tunnelmiin. Heihei vuosi 2012 ja tervetuloa uusi vuosi 2013!